Om mig

Jeg er en passioneret og engageret terapeut i midten af trediverne. Sammen med min mand og søn bor jeg på Amager. Gennem livet har jeg oplevet både op- og nedture - som vi alle gør.

Mine egne erfaringer har formet mig og givet mig en dyb forståelse for, hvor udfordrende livet kan være. Fra en barsk folkeskoletid, hvor det altid var svært for mig at finde min plads, få venner og håndtere skolearbejdet, til store tab og sorg i mit liv, har jeg gennemgået mange prøvelser. Jeg har oplevet arbejdsrelateret stress, angst og depressive perioder, hvor det var svært at finde balancen mellem parforhold, familie og arbejdsliv.

Undervejs har jeg søgt støtte og hjælp fra både familie, venner og professionelle. Jeg har været dedikeret til min egen personlige udvikling og har arbejdet hårdt for at nå det punkt, hvor jeg er i dag. Jeg har taget tre lange uddannelser og opbygget en solid viden inden for det sociale, pædagogiske, psykologiske og terapeutiske område. Nu er jeg privilegeret nok til at kunne arbejde med det, jeg brænder allermest for: at hjælpe andre gennem deres op- og nedture ved hjælp af terapi


Sofie Kornholt

Curriculum Vitae

2021 - 2023Familiebehandler, Familiehuset i BBU-VVK, Københavns Kommune
2022Psykoterapeut med speciale i familieterapi, Dansk Familieterapeutisk Institut
2018 - 2021Familiekonsulent/-behandler, Egedal Kommune
2017 - 2018Socialrådgiver i Familieafdelingen, Tårnby Kommune
2016Kandidat i Pædagogisk Psykologi, Århus Universitet
2013Socialrådgiver i Ungeteamet, Aalborg Kommune
2013International/Interkulturel Socialrådgiver, Metropol

Hvis du ønsker at vide mere om mig, så skriv en mail eller connect med mig på Linkedin