Terapi

Føler du dig forvirret eller fastlåst i visse situationer? Er du trist, frustreret eller stresset? Går du i ring med din partner? Har du svært ved at samarbejde med din eks efter skilsmissen? Er du bekymret for dit barns trivsel eller ønsker du personlig udvikling?

I livet står vi alle over for udfordringer og kriser. Men i disse kriser ligger der også muligheder for udvikling og vækst. Terapi kan være den værdifulde støtte, der hjælper dig videre.

I terapien vil du:

  • Opnå indsigt i dine egne, din partners og dine børns mønstre og reaktioner
  • (Gen)skabe nærhed, tillid og intimitet i parforholdet eller familien
  • Lære at identificere og respektere dine og andres grænser
  • Leve et mere autentisk og glædesfyldt liv

Jeg arbejder oplevelsesorienteret, hvilket betyder, at jeg fokuserer på at udforske og forstå dine individuelle oplevelser og følelser. Vi vil dykke ned i dine unikke livserfaringer og reflektere over, hvordan de påvirker din nuværende situation og trivsel. Derudover trækker jeg på forskellige terapeutiske tilgange og metoder for at skabe et individuelt tilpasset forløb, der fremmer forandring og vækst.

Jeg yder terapi til individer, par og familier;individuel terapi

Individuelt

I individuel terapi vil du opleve at blive kærligt guidet og udfordret. Sammen vil vi udforske dine følelser, tanker og mønstre for at opnå større indsigt og personlig udvikling.

900 kr. for 1 times samtale

Book tid

 

Parterapi

Par

Parterapi giver jer mulighed for at forstå og udforske jeres dilemmaer i et trygt og støttende rum. Vi arbejder med at skabe en dybere forståelse for hinandens perspektiver og behov.

1.200 kr. for 1,5 times samtale

Book tid

 

Familieterapi

Familie

Familieterapi tilpasses jeres unikke situation og familiens behov. Samtalerne kan involvere hele familien eller dele af familien. Forældre vil også have mulighed for individuelle samtaler og rådgivning.

1.200 kr. for 1,5 times samtale

Book tidPar- eller Familietjek

Ønsker du at give dit parforhold eller din familie et serviceeftersyn?

Et Par- eller Familietjek giver jer begge i parforholdet eller alle i familien mulighed for at udtrykke jeres følelser og tanker samtidig med at I lytter til hinanden.

I vil alle få mulighed for at dele, hvordan I oplever samværet med hinanden, hvad der glæder jer eller gør jer kede af det, og om der er noget, I ønsker anderledes. Jeg vil være tæt involveret og vejlede jer for at sikre, at alle får en positiv oplevelse.

Uanset om I overvejer at starte i parterapi eller familieterapi, kan et 'tjek' være et godt udgangspunkt. Min erfaring er, at alle, der deltager i et 'tjek', går derfra med nye indsigter.

 

Studierabat

Studielivet kan være udfordrende, og jeg ønsker at støtte studerendes trivsel og mentale velbefindende. Derfor tilbyder jeg en studierabat til alle studerende, der ønsker terapeutisk støtte. Med en nedsat pris gør jeg terapi mere tilgængelig og økonomisk overkommelig for studerende.

Medbring dit studiekort til vores samtale og få 20% rabat

Online terapi

Online terapi er en bekvem og effektiv løsning for dig, der ikke bor i umiddelbar nærhed, men stadig ønsker at modtage terapi fra mig. Det er også ideelt for jer, der bor langt fra hinanden, men stadig ønsker at deltage i terapi sammen. Dette gælder for eksempel forældre, der er skilt eller forældre med voksne børn.

Jeg benytter en nem og sikker videoløsning som er udviklet af Medconnect. Løsningen overholder alle Sundhedsstyrelsens og Datatilsynets krav og regler om opbevaring af personfølsomme data. Inden vi starter samtalen, vil du modtage et link via e-mail, der giver dig adgang til vores session.

Kontakt mig gerne for en gratis og uforpligtende telefonsamtale, hvor vi kan drøfte din situation og hvordan terapi kan hjælpe dig, dit parforhold eller din familie.


Book afklaringssamtale